Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@13:51:31 GMT

گردش در جزیره رنگین‌کمان +فیلم و عکس

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۳۹۲۵۶

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار ایلنا، هرمز جزیره رنگارنگ است؛ جزیره‌ای با خاک‌ها، کانی‌ها و سنگ‌های رنگین که آن را در تمام جهان منحصربه فرد کرده است. جزیره‌ای با ۴۲ کیلومتر مساحت و در فاصله ۸ کیلومتری از بندر عباس که آن را بهشت زمین‌شناسان نام‌گذاری کرده‌اند. بهار، بهترین فصل برای رفتن به هرمز است؛ آب‌وهوای آن معتدل می‌شود و شرجی آن آزاردهنده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فصل باید به شدت مراقب حیوانات باشید چراکه مهاجرت پرندگان و آمدن لاک‌پشت‌ها به ساحل، در این ایام جریان دارد.

چطور برسیم؟

تا بندرعباس: 

برای رفتن به جزیر هرمز، باید خود را به بندرعباس برسانید که هم فرودگاه دارد، هم ایستگاه قطار و هم مسیر جاده‌ای.

سفر هوایی به بندعباس: پروازهای داخلی بسیاری در این فرودگاه انجام می‌شود. می‌توانید از شهرهای مهم ایران به آن‌جا پرواز کنید. فرودگاه بندرعباس در بلوار امام خمینی آن قرار دارد.

قیمت بلیت تهران تا بندرعباس از ۳۴۰ هزار تومان تا ۷۰۰ هزار تومان متناوب است.

سفر با قطار به بندرعباس: راه آهن استان هرمزگان در شهر بندرعباس روزانه دو قطار مسافربری از تهران دارد.

قیمت بلیت قطار از تهران به سمت بندرعباس ۹۵هزار و ۲۰۰ تومان است.

سفر جاده‌ای: می‌توانید از تهران تا بندرعباس را با خودروی شخصی بروید که حدود ۱۴ ساعت در راه خواهید بود.

می‌توانید از اتوبوس هم استفاده کنید که قیمت بلیت آن از تهران ۱۱۴هزار تومان و ۱۲۷ هزار تومان است.

تا جزیره هرمز:

برای رسیدن به جزیره هرمز باید از طریق شناورهای دریایی اقدام کنید که ورود به آن از دو مسیر بندرعباس و یا قشم امکان‌پذیر است. از بندرعباس، باید در راه‌آهن و فرودگاه، تاکسی‌های خطی به مقصد اسکله حقانی را سوار شده و سپس از طریق این اسکله توسط قایق‌های تندرو کلاس A مسیر خود را طی کنید تا به جزیره هرمز برسید. از بندرعباس تا جزیره حدود نیم ساعت راه است.

اگر هم در شهر قشم هستید و می‌خواهید به سوی جزیره هرمز بروید، باید پیش از ساعت ۷ صبح خودتان را به اسکله ذاکری برسانید از آنجا بلیت تهیه کرده و سوار بر شناورها شده و مسافرت خود به هرمز را شروع کنید.

چطور بگردیم؟

ساحل سرخ: وقتی به این جزیره زیبا رسیدید فرصت را از دست ندهید و گشت‌و‌گذار و تفریح را از ساحل سرخ جزیره شروع کنید. معروف‌ترین ساحل هرمز ساحل سرخ جزیره است که در واقع معدن خاک سرخ بسیار مرغوبی است که در میان کانی‌های موجود در دنیا پس از اسپانیا این خاک رتبه دوم را به خود اختصاص داده است. خاک سرخ در این جزیره دقیقا همان بخشی است که خواص خوراکی داشته و از آن در ادویه گلک استفاده می‌شود؛ یعنی این خاک را به سادگی می‌توانید در دهان گذاشته و آن را بچشید.

وقتی خاک سرخ با آب دریا مخلوط می‌شود رنگی صورتی از خود به جای می‌گذارد که اگر در آن قدم بزنید لباس‌هایتان به رنگ صورتی تغییر رنگ خواهد داد که البته پس از شست‌وشو کاملا از بین خواهد رفت. اما بعد از قدم زدن در این ساحل سرخ، حتما وقتی برای تفریح در جزیره بگذارید.

آب‌تنی: ساحل‌های شنی که دورتادور این جزیره قرار دارد، عمق مناسبی برای شنا کردن دارند. ساحل هشتاد گزی، اسکله سنگر مَحلی و ساحل محیط زیست برای شنا مکان‌هایی امن محسوب می‌شوند.

غواصی: دیدن زیبایی زیر آب را هم از دست ندهید. در این جزیره تور‌های غواصی نیم‌روزه برگزار می‌شود که می‌توانید از زیبایی‌های مرجان‌ها در اعماق لارک هم بازدید کرده و لذت ببرید. برای این کار نیازی نیست تا لباسی خاص با خود ببرید چون لباس‌های مخصوص به شما داده می‌شود. ضمن اینکه به مهارت خاصی حتی شنا هم نیاز ندارید چون هر دو نفر توسط یک مربی مخصوص خانم‌ها و آقایان، زیر آب می‌روند.

تفریحات آبی: اسکله‌های این جزیره قایق‌های موتوری  برای گشت وگذار اطراف جزیره دارند. با آن ها می‌توانید دورتادور جزیره را گشته و از دیدن مناظر لذت ببرید.

دشت آهوان: برای دیدن زیبایی‌های بکر جزیره سری هم به دشت‌های آهوان بزنید چراکه معروف است آهوان در جزیره هرمز، در امان‌اند. چون بومیان رفتار مناسبی با آن‌ها دارند و آن‌ها نیز در میان دشت کوچک هرمز می‌دوند.

قلعه پرتقالی‌ها: سری هم به قلعه پرتغالی‌ها بزنید؛ قلعه پرتغالی‌ها در بسیاری از جزایر جنوبی ایران مشاهده می‌شود که به دوران حاکمیت پرتغالی‌ها در منطقه جنوبی ایران برمی‌گردد، جزیره هرمز نیز از این اصل مستثنی نیست و البته به دلیل موقعیت استراتژیک این جزیره که در میان خلیج‌فارس واقع شده طبیعی است که استعمارگران حساسیت و توجه بیشتری به این منطقه داشته‌اند.

صنایع‌دستی و حنا: پایان‌بخش هرمزگردی‌تان می‌تواند گذاشتن نقش حنا و خرید صنایع دستی در جزیره هرمز باشد. دختران در این جزیره به صورت بداهه نقش‌ها را روی پوست شما با حنا خواهند کشید که نقش آن برای مدت دو هفته باقی می‌ماند. همچنین در این منطقه سوزن‌دوزی‌های ظریف بر پارچه و نقاشی‌هایی با الهام از زندگی بومی در جزیره که با خاک‌های رنگی روی شیشه طراحی شده‌اند هم وجود دارد که می‌توانید به جای خرید خاک از آنها استفاده کرده و به عنوان سوغات به شهر خود ببرید.

اقامت:

در این منطقه گزینه‌های متنوعی برای اقامت ندارید. اما بهترین پیشنهاد، اقامت در خانه‌های محلی است. برخی اهالی این جزیره، خانه‌های خود را اجاره می‌دهند و اقامتگاه بومگردی هم در این جزیره پیدا می‌کنید.

می‌توانید هرمز را به‌عنوان جایی برای گشت‌و گذار انتخاب کنید و دوباره به بندرعباس یا قشم برگردید که امکان اقامتی متنوع‌تری دارند. چراکه در روزهای پرترافیک نوروز، به سختی محلی برای اقامت در هرمز پیدا می‌کنید.

اگر علاقه‌مند به زدن کمپ در کنار ساحل هستید، باید بدانید برای این مسئله حتما باید مَد را پیش‌بینی کرده و بدانید که در کجای ساحل می‌توانید چادر بزنید. البته نیازی به نگرانی نیست چون برای این کار نرم‌افزار‌های متعددی وجود دارد که درباره مقدار جزر و مد، ساعات آن و آب و هوا و روشنایی ماه به شما اطلاعات می‌دهند. علاوه بر این، برای آنکه بدانید بهترین ساحل این منطقه برای چادر زدن کجاست می‌توانید از مردم محلی هم سوال کنید.

حجم ویدئو: 8.34M | زمان ویدئو: 00:01:41 دانلود فایل ویدئویی

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بندرعباس جزیره هرمز سفر به جزیره هرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۹۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای عکس یک ورزشکار زن با شهریار؛ او اصلا مدالی نداشته که به علی دایی تقدیم کند!

تصویری از اهدای مدال ملیکا رسولی به علی دایی منتشر شد که حالا تکذیب شده است.

طرفداری | انتشار تصاویری از یک ورزشکار کنار علی دایی با این تیتر که «فلان ملی‌پوش مدالش را به علی دایی اهدا کرد» حاشیه‌ساز شده است. برخی ورزشکاران قدیمی مدعی شدند این خانم نه عضو تیم ملی بوده و هست و نه مدالی بین‌المللی دارد که بخواهد به دایی اهدا کند! 

در همین راستا مریم رنجبرساری، عضو سابق تیم ملی تیر و کمان در یک استوری که در اینستاگرامش منتشر کرد به همین شخص تاخت. به همین بهانه با او تماس گرفتیم تا علت را جویا شویم. رنجبرساری به خبرنگار «اعتماد» گفت:

ایشان چند سال پیش گفته قهرمان کاراته است اما فدراسیون کاراته تکذیب کرد. معلوم نیست او از چه طریقی اسپانسر پیدا می‌کند، اما در بیوی اینستاگرامش نوشته قهرمان تیر و کمان است! بچه‌های کاراته هم برای من فرستادند و پرسیدند این را می‌شناسی؟ گفتم نه‌. اصلا بچه‌های کاراته هم او را قبول ندارند.

رنجبرساری ادامه داد:

خود من به دلیل اینکه‌ پول اعزام و تجهیزات برای رفتن به مسابقات را نداشتم از تیم ملی کنار رفتم. مثل من زیاد بودند، اما اگر او به تیم ‌ملی رفته احتمالا پول هزینه‌های خودش را داده و به تیم ملی رسیده!

ملی‌پوش سابق افزود:

او اصلا مدالی نداشته که به علی دایی تقدیم کند. برای من عجیب است او علی دایی را چطور پیدا کرده و به دیدار یکی از بزرگان ورزش ما رفته است. ورزشکاری به بزرگی علی دایی از قبل رزومه طرف مقابل را می‌بیند و بعد به دیدار ورزشکاری می‌رود. اما این ورزشکار اصلا مدالی نداشته است! شاید مدال استانی بوده است، اما نه بچه‌های کاراته و نه تیر و کمان می‌گویند او مدالی نیاورده است. من فقط به این فکر می‌کنم و از این ناراحتم چرا برای من که قهرمانی آسیا را داشتم اسپانسری نبود، اما برای ورزشکاران این شکلی دو تا سه تا اسپانسر پیدا می‌شود!

وی در ادامه با اشاره به هزینه‌های سنگین در تیر و کمان که خیلی‌ها از پس آن برنمی‌آیند و به ناچار خداحافظی می‌کنند، افزود:

سال ۸۹ یا ۹۰ بود که تیم‌های پرسپولیس و استقلال در تیر و کمان تیمداری می‌کردند و من به عضویت استقلال درآمدم. رقابت بین این دو تیم در همه رشته‌ها جذاب است و در آن سال هم رقابت نزدیکی داشتیم و در نهایت ما قهرمان شدیم و آقای فتح‌الله‌زاده مدیرعامل وقت استقلال قرار بود نفری ۵ سکه به ما پاداش بدهند، اما ما که چیزی ندیدیم!

از دست ندهید ????????????????????????

ژوزه مورایس: باافتخار مسلمان شدم و عضوی از یک خانواده ایرانی‌ام آرنه اسلوت سرمربی جدید لیورپول لغو قانون رشد چگونه فوتبال ایتالیا را نابود می‌کند؟ بازیکن فرانسوی به دلیل عوارض واکسن کرونا از فایزر شکایت کرد!

دیگر خبرها

  • تهدید حیات جزیره سرخ‌گون هرمز با شیشه و پلاستیک
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • استفاده از خاک جزیره هرمز برای ساخت نهضت ملی مسکن
  • بهشتی از ۱۶۱ هزار یار مهربان/ اینجا ملک رفاقت و اعتماد است
  • این زن اصلا مدال نداشته که به علی دایی تقدیم کند!
  • ساحل بندر دیلم پاکسازی شد
  • روایتی کوتاه از حماسه فتح هرمز و اخراج پرتغالی‌ها از خلیج‌فارس
  • ماجرای عکس یک ورزشکار زن با شهریار؛ او اصلا مدالی نداشته که به علی دایی تقدیم کند!
  • جنجال عجیب پیرامون مدال اهدایی به علی دایی!
  • گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران